PLATSBYGGDA KÖK

GÖR DET LILLA EXTRA

Platsbyggt kök Stockholm

Köket är hemmets hjärta och där ska det pulsera av liv, samt är ofta det rum vi använder mest. Med allt från jobb och läxläsning till de stora släktmiddagarna. Vi kan hjälpa dig med att bygga ett kök i vilken stil som helst egentligen.

kok-platsbyggt-skraddarsytt-modern
kok-platsbyggt-skraddarsytt-modern

Det finns ofta flera delar att förbättra, när det kommer till arbetsytor och effektiv förvaring. Det kan exempelvis vara att placera skåpstommarna 10-15 cm från väggen. Då får du mer arbetsyta genom att bänkskivan blir djupare, samt även större utrymme bakom spishäll och köksblandare. Det gör mer än man tror, eller varför inte en smart kökslåda med inbyggda eluttag, för laddning och förvaring av telefoner samt surfplattor mm. Höjder, bredder och djup anpassas helt efter behov och struktur samt rumsstorlek.

Gillar du det moderna och stilrena köket, eller drömmer du om det lantliga med sekelskiftesstil? Med oändlig variation och genomtänkta speciallösningar hittar vi tillsammans den perfekta kökslösningen. Vi hjälper dig med ditt platsbyggda kök, helt enligt ditt tycke och smak. Vilken stil föredrar du?

platsbyggt-kok-inredning-platsbyggarna
platsbyggt-kok-inredning-platsbyggarna

Bra tips inför din
köksrenovering

Då det ofta är en stor investering och mycket planering, där du vill maximera förvaring och smarta lösningar, har vi samlat ihop några goda råd inför din kommande köksrenovering.

Ett första steg är att sortera ut dina behov. Behöver du en större social yta för kompishäng, eller kanske fler avställningsytor med plats för hushållsmaskiner och bakplåtar?

Är du ofta i köket och lagar mat så kan ergonomin spela en stor roll. Med en ugn som är placerad i ett högskåp, blir det lättare att ta ut varma formar samt att titta till maten emellanåt. Tänk även på att det kan vara smart att ha god plats för avställningsytor, kring spishäll och diskho.

Har du möjlighet att placera din diskmaskin på en lite högre höjd, kommer även den tråkiga delen med att plocka i och ur diskmaskinen kännas lite lättare, om inte annat för din rygg. Består köket av ett ljusinsläpp från ett fönster, är det viktigt att tänka på att inte placera eventuella högskåp för nära dessa.

Tänk igenom vad köket ska innehålla och gör gärna en prioriteringslista. Börja med de viktigaste punkterna, för just dig och dina köksbehov.

 

Renovera ditt kök med
en helhetslösning från oss.

Med oss som helhetsleverantör behöver du aldrig oroa dig för att behöva ta in olika yrkesgrupper för din renovering. Förutom våra duktiga snickare som river ditt gamla kök, samt bygger det nya, har vi även elektriker med behörighet samt rörmokare med ”säker vatten” certifiering.

Förutom våra duktiga snickare som river ditt gamla kök, samt bygger det nya, har vi även elektriker med behörighet samt rörmokare med ”säker vatten” certifiering. Vår duktiga projektledare planerar och styr de olika momenten, för att det ska bli en så effektiv och smidig renovering som möjligt.

Loggo-platsbyggarna-platsbyggt-kok-garderob

Allt börjar med en första kontakt