Vi brinner för platsbyggd inredning

 

Vi är ett glatt och hängivet team från Stockholm med stort intresse för inredning och byggnationer. Med en kunnig projektledare, skickligt folk på snickeriet samt hängivna hantverkare så löser vi alltid våra kunders spännande och ibland komplicerade inredningslösningar.

 

Platsbyggarna är ett personligt och flexibelt inredningsföretag i Stockholm. Vanligtvis har vi en radie på ca 10 mil runt Storstockholm som arbetsområde. Att bli kund hos oss ska vara enkelt, det ska gå snabbt och det ska bli rätt. Därför erbjuder vi en noggrannhet och service utöver det vanliga för att hjälpa dig som blivande eller existerande kund.

 

Eftersom vi gillar snygga inredningar, precis som du, har vi ett design och kvalitetstänk som genomsyrar alla vår uppdrag. Om du har funderingar, kan du kontakta oss via chatt, telefon, e-post eller kontaktformuläret här på webbplatsen. Bara välja vilken väg som passar dig bäst.

Hoppas vi hörs.

Designlampa-platsbyggt
Platsbyggt-kok-badrum-bokhyllor-garderober
Platsbyggarna-mikael
Platsbyggarna-mikael

Mikael

Mikael är den första du möter i din kontakt med oss. Han svarar i telefon, besöker dig för att ta reda på dina behov och önskemål, samt tar hand om en del offertarbete. Fråga gärna Mikael om råd, när det kommer till din förvaring. Han älskar att få hjälpa våra kunder till maximal optimering, gällande garderober och kök m.m.

platsbyggda-kontakt
platsbyggda-kontakt

Lars

Lars arbetar som marknadsansvarig, med sociala medier och direktreklam som huvudfokus. Han är även den som hjälper dig att skapa en snygg 3D skiss, över ditt framtida inredningsprojekt. Lars ”brinner” för att filma, redigera och producera våra platsbyggarvideos du hittar på vår Facebook och Instagram.

Kontakta gärna honom för att få vår kostnadsfria inspirationsbok hemskickad till dig.

Loggo-platsbyggarna-platsbyggt-kok-garderob

Allt börjar med en kontakt